Oplev Sicilien Business-2-business Presslounge
Oplev Sicilien
 Madkultur

 Opskrifter

 Rejs på Sicilien

 Kultur & Historie

 Natur & Landskab

 Sicilien i Danmark

 Nyheder

 Links

 Bøger

2007-08-07: Ny guide over gode producenter

Nu kan du få detaljeret overblik over en række af de gode fødevare- og vinproducenter på Sicilien. I business-2-business-sektionen på dette website er der oprettet et nyt menupunkt - Gode producenter - og bag knappen gemmer der sig en liste over producenter af vin, olivenolie og andre klasse-produkter fra den spændende middelhavsø.

Der er tale om producenter, som er udvalgt af den sicilianske lokalregering for den høje produktkvalitet. De anførte producenter viser de bedste sider af det sicilianske landbrug: her er kun produkter, der smager af noget, og som lever op til de strengeste krav om hygiejne, emballering og holdbarhed. Desuden finder du blandt de mange producenter også en række økologiske leverandører - en gren af sicilianske fødevareproduktion, som er i hastig fremmarch i disse år.

Guiden lister producenternes vigtigste produkter. Desuden er der angivet kontaktdata, så du som forhandler eller importør selv kan sætte dig i forbindelse med den enkelte producent - eller klikke dig ind på den aktuelle webside.

© 2006