Oplev Sicilien Business-2-business Presslounge
Business 2 Business
 Fødevarer

 Importører

 Gode producenter

 Forretningsrejser

 Links

 Bøger

 Nyheder

God læsestof før du rejser


Turen går til Sicilien
Politikens Forlag


Indgår i Politikens Forlags populære rejsebogsserie. 120 sider med basale informationer om rejsemålet: praktiske tips, parlør, kultur, natur og historie.
Bogen gennemgår kort de væsentligste turistattraktioner på øen - med angivelse af åbningstider og adresse. Bogen er trods sit faktuelle formål levende skrevet. Den er præcis og næste fejlfri, men man kommer ikke meget uden for de mest betrådte stier.
Set til 135 kroner.


Mad & Vin: Sicilien
Politikens Forlag


Hvad spiser sicilianerne, og hvor er de bedste spisesteder på Sicilien? Det beskrives levende i denne bog fra Politikens Forlag.
Skribenten er den kendte radiomand og forfatter Alfredo Tesio - med gastronomisk bistand fra hustruen Helle Tesio.
Mere end 150 gode og ægte spisesteder præsenteres, og der er spændende læsning om det gastronomiske Sicilien: olivenolie, vin, brød, ost, desserter og meget mere. I alt 110 uundværlige sider, hvis man vil spise og drikke godt - og ligesom sicilianerne selv gør det.
Set til 140 kroner.


The Rough Guide to Sicily
Rough Guides

Vil du have flere detaljer og flere turistmål, så skal du over i de engelsksprogede bøger. Denne bog er en lille mursten på over 500 sider, men dog i et praktisk rejseformat.
En bog af samme type som den danske Turen går til Sicilien, men her bliver der gået mere i dybden med de enkelte attraktioner, og der er betydelig flere af dem. Desuden en række anbefalinger af overnatningsmuligheder og spisesteder.
Set til 18 US-dollar på Internet.

© 2006