Oplev Sicilien Business-2-business Presslounge
Oplev Sicilien
 Madkultur

 Opskrifter

 Rejs på Sicilien

 Kultur & Historie

 Natur & Landskab

 Sicilien i Danmark

 Nyheder

 Links

 Bøger

Rejs på Sicilien

Sicilien er et af de skønneste rejsemål i Europa. På denne webside får du en mini-guide til øen med tips og råd om rejseformer, seværdigheder og opholdssteder.


H.C. Andersen og P.S. Krøyer var blandt de første danskere, der opdagede den skønne middelhavsperle Sicilien. Dengang var øen uberørt og eksotisk for de europæere som nåede frem - og et fjernt hjørne af Europa.

De danske kunstnere opholdt sig nær den imponerende vulkan Etna i øens nordøstlige hjørne. Det var også her de store turiststrømme slog sig ned, da Sicilien i slutningen af det foregående århundrede blev opdaget som rejsemål.

I dag er østkysten et moderne feriested for millioner af solhungrende europæere. Sommeren på Sicilien garanterer varme og farve på kroppen, men samtidig er det i vid udstrækning lykkedes at bevare den oprindelige charme ved området.

Men Sicilien er meget andet end østkysten. Overalt på øen kan man opleve herlige badestrande, fantastiske antikke templer og teatre, storslåede udsigter og ikke mindst den meget lækre sicilianske gastronomi.

Med kapitlerne længere nede på denne side får du en mini-guide, som gør det muligt for dig at planlægge din tur til Sicilien, så du kommer til at indånde den sande og enestående atmosfære af det oprindelige Sicilien - det Sicilien, som befinder sig uden for turistkolonierne.

Øen ved Italiens tåspids er et af de få steder, hvor du i dag kan opleve en uspoleret, rig livskultur, hvor amerikansk fastfood er ukendt, hvor tiden går langsomt, men med fylde, og hvor menneskene ikke kun ser fremmede som en indtægtskilde.

Sådan kommer du til Sicilien
De fire årstider
Her kan du bo
Sådan kommer du rundt på øen
I byen for at spise

© 2006