Oplev Sicilien Business-2-business Presslounge
Oplev Sicilien
 Madkultur

 Opskrifter

 Rejs på Sicilien

 Kultur & Historie

 Natur & Landskab

 Sicilien i Danmark

 Nyheder

 Links

 Bøger

Nero d´Avola braiserede hanekyllingelår

Cosce di Pollo alla Nero d’Avola

Af Morten Køster

Hovedret

4 personer

Råvarerne:
2 fed hvidløg
4 store kyllingelår
½ flaske Nero d´Avola rødvin (kraftig, siciliansk drue)
4 løg
Frisk timian
Olivenolie

Sådan gør du:
Lad hvidløget simre i olivenolien to-tre minutter uden at brune, fjern det igen med en træske. Brun kyllingelårene, tilsæt løget i tykke, halve skiver samt timian og lad det brune med to-tre minutter. Tilsæt så rødvinen, dæk med et låg og småkog retten ved mellem til svag varme i tre kvarter.

Servering: Serveres med friskkogt pasta, hvis det er til hverdag derhjemme. Til gæstebud kan man fx servere friskkogte artiskokhjerter vendt med citron og frisk persille.





© 2006