Oplev Sicilien Business-2-business Presslounge
Oplev Sicilien
 Madkultur

 Opskrifter

 Rejs på Sicilien

 Kultur & Historie

 Natur & Landskab

 Sicilien i Danmark

 Nyheder

 Links

 Bøger

Pasta med siciliansk pesto fra Trapani

Pesto alla Trapanese
Siciliansk pesto fra Trapani


Hovedret

Råvarerne:
En håndfuld basilikum
En håndfuld bredbladet persille
1 spiseskefuld smuttede mandler
3 fed pillede hvidløg
1 dl olivenolie
1 teskefuld salt
ca. 100 g tomatterninger fra friske tomater (concasse)

400 g spaghetti ( eller anden pasta )

Sådan gør du:
Skyl og tør basilikum og persille grundigt. Blend mandler, hvidløg og olie og salt. Tilsæt basilikum og persille og blend til en homogen masse.
Kog spaghettien mør og opløs pestoen med lidt af kogevandet.
Bland pestoen med pastaen og med tomat terningerne. Server retten straks.

© 2006