Oplev Sicilien Business-2-business Presslounge
Oplev Sicilien
 Madkultur

 Opskrifter

 Rejs på Sicilien

 Kultur & Historie

 Natur & Landskab

 Sicilien i Danmark

 Nyheder

 Links

 Bøger

Her får du mere at vide

Disse links fører frem til Internet-sites, der giver en bred og omfattende beskrivelse af Sicilien - fødevarer, turistattraktioner, folk, kultur og natur.


Siciliansk mad og vin
Alfredo og Helle Tesio er blandt de store kendere af siciliansk mad og vin. På parrets hjemmeside finder man en masse nyttig og velskrevet information - men ikke mindst en række herlige opskrifter på delikate sicilianske retter.
www.alfredotesio.dk

Best of Sicily
Tætskrevet site med masser af information - på engelsk - om øens natur, øens opdagelse, de forskellige folkeslag gennem tiderne, turistattraktioner, byer, historie og samfund, rejsetips, bøger og det sicilianske køkken.
www.bestofsicily.com

Sizilien Reiseführer
Meget omfattende og informativt site på tysk. Detaljeret beskrivelse af de ni provinshovedstader, de fem små øgrupper rundt om Sicilien, naturen og seværdigheder - samt tips til turister om maden, klimaet og rejsemuligheder.
www.italien-inseln.de

Maps of Sicily
Vej- og jernbanekort over Sicilien, som kan benyttes til den første planlægning af rejsen til øen. Mulighed for forholdsvis detaljeret zoom.
www.sicilian.net/maps

Sydeuropacentret
Den danske specialist i rejser til Sicilien giver på Internettet blandt andet overblik over gode hoteller og agriturist-steder (opholdssteder i landområderne), som rejsebureauet har udvalgt.
www.sydeuropacentret.dk

Regionens officielle hjemmeside
Et væld af administrative oplysninger og kontakter, men også mange links: Den officiellehjemmeside for Regione Siciliana, der er øens hjemmestyre. På italiensk.
www.regione.sicilia.it/

Rundt om Sicilien på italiensk
Et glimrende, privat site, hvor man finder alle mulige oplysninger om forskellige emner omkring Sicilien og hvad der foregår på øen. Men sitet er på italiensk.
www.siciliaonline.it

Firmaer på Sicilien
En fortegnelse over et stort antal sicilianske virksomheder.
www.aziende-sicilia.com

Siciliens land- og skovbrug her og nu
Opdateret site med fine informationer om nye begivenheder inden for landbrug og skovbrug. På italiensk, men med mange inspirerende billeder. Bag sitet står den sicilianske lokalregering.
www.terra-multimedialeagricoltura.it

© 2006