Oplev Sicilien Business-2-business Presslounge
Business 2 Business
 Fødevarer

 Importører

 Gode producenter

 Forretningsrejser

 Links

 Bøger

 Nyheder

Sicilien - et slaraffenland for importører

Sicilianske fødevareprodukter er så udsøgte og af så høj kvalitet, at man med stor fordel kan undersøge potentiale i import fra øen. Den righoldige variation giver eksempelvis mulighed for at tilføre en detailforretning nye den vifte af nye spændende og inspirerende tilbud, som den moderne forbruger kræver. Ønsker du at få mere at vide om sicilianske fødevarer og vine, er du velkommen til at kontakte Publikum Kommunikation på tlf. 33 33 82 10. Så sørger vi for, at dine særlige behov bliver opfyldt.

Læs mere her


Frugter med smag

De sicilianske frugter og grøntsager har mere smag, end man er vant til ved importerede varer.
Læs mere her

Bedre restaurant-oplevelser

Første klasses fødevarer fra Sicilien kan give madkvaliteten i restauranter et markant løft og tilføre nye oplevelser.
Læs mere her


Ost i særklasse

Ost fra den lille by Ragusa er et af Siciliens adelsmærker. Ragusano er en værdig konkurrent til den norditalienske parmasanost.
Læs mere her
 

Leret jordbund

Den lerede sicilianske jordbund anses for at være ideel til vindyrkning. Det er især det vestlige Sicilien, som har vidtstrakte vinmarker.
Læs mere her
 

11 røde druer

Sicilien er en vinverden for sig selv - med hele 11 røde druesorter af siciliansk oprindelse. Disse indgår i stigende grad i de sicilianske vine.
Læs mere her
 

Now you must rolex replica sale honourably and send me the correct breitling rolex replica uk sale. When I receive it, I will pay rolex replica sale. Please provide return address details and I will have the rolex replica sale tag heuer sent back to you for a replacement. I have already spent 20.00GBP on having the panerai replica sale checked. What do you intend doing to refund this additional breitling replica sale? If I purchase a second watch can this replica watches uk be removed from it?
© 2006